Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
Sprogseminar.dk

Nyt kursusprogram fra Danske Sprogseminarer

Danske Sprogseminarers hjemmeside er opdateret med alle efterårets kurser og uddannelser, og der er mange spændende tilbud. 
direktør, cand.mag.
Kursus i dansk korrekturlæsning
Hvis du i dit arbejde har korrekturlæsning som en af dine opgaver, kommer du måske ud for at du savner belæg for dine rettelser. Du er sikker på at der skal rettes, men ifølge hvilken regel? På vores kursus i korrekturlæsning lærer du at finde fejlene, og – næsten lige så vigtigt – du lærer at argumentere kvalificeret for dine rettelser. Det betyder at du er på langt mere sikker grund når du retter dine kollegers tekster.
lektor, ph.d.
Kursus i engelsk korrekturlæsning
Mange af os mener at vi er dygtige til engelsk. Og det er da også rigtigt at de fleste danskere behersker engelsk ganske godt. Men hvad med den sikre korrekturlæsning? Engelsk retskrivning og grammatik er sværere end man skulle tro. Hvis man vil arbejde seriøst med korrektur, er dette kursus oplagt: Du bliver øvet i at tilegne dig viden om engelsk, og du lærer at rette med sikker hånd.
direktør, cand.mag.
 
Kommakursus
Kommaet er et af de mindste tegn i dansk. Ikke desto mindre er komma det tegn man diskuterer mest indædt, og det sker ikke altid på et informeret grundlag. På kurset lærer du de vigtigste kommaregler, og du bliver en bedre korrekturlæser. God korrektur er vigtig for de fleste firmaer fordi virksomheden i ikke ringe grad bliver vurderet ud fra den skriftlige kommunikation – af leverandører, samarbejdspartnere og ikke mindst kunder.
 
direktør, cand.mag.
BA
Korrekturlæseruddannelser
Vores korrekturlæseruddannelser har været en stor succes, og mange kursister har bestået eksamen og er nu certificerede korrekturlæsere. I denne sæson udbyder vi den grundlæggende danske korrekturlæseruddannelse og den engelske korrekturlæseruddannelse i København. I Århus udbyder vi den videregående danske korrekturlæseruddannelse.
direktør, cand.mag.
Tina Reichstein
sprogkonsulent, cand.mag.
Dansk korrekturlæseruddannelse – fjernforløb
Vores korrekturlæseruddannelser bliver konstant opdateret. Den seneste udvikling er uddannelserne som fjernforløb. Nu kan du blive uddannet uden at skulle rejse til Århus eller København. På fjernforløbet får du den samme uddannelse som det fysiske hold. Du skal løse de samme opgaver, og du får grundig tilbagemelding på dine opgaver.
 
 
 
Mange hilsner
 
Jane Hansen