Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
Sprogseminar.dk

5 nye kurser

Korrekturlæseruddannelsen nu også i Ålborg
Danske Sprogseminarer har med stor succes udbudt uddannelser i korrekturlæsning siden 2011. Behovet er mildt sagt ikke blevet mindre siden da – sprogfejl florerer i blandt andet aviser, bøger og stillingsannoncer – og derfor udvider vi nu tilbuddet. Tidligere kunne man gennemføre den grundlæggende uddannelse i København og Århus; nu kan man også blive professionel korrekturlæser i Ålborg.
Startdato: 25. september 2017 (Ålborg)
Underviser: Susanne Annikki Kristensen
Pris: 17.500 kr. ekskl. moms
 
Moderne korrekturlæsning
Den videregående korrekturlæseruddannelse udvikler sig konstant. For få år siden var korrekturlæsning noget med korrekturark, korrekturtegn og en rød pen. I dag foregår stort set al korrekturlæsning digitalt. Det må uddannelsen naturligvis afspejle, og derfor bliver kursisterne grundigt trænet i at søge på nettet og i elektroniske ordbøger. Helt centrale redskaber for enhver korrekturlæser. Nu tilbyder vi også korrekturlæseruddannelsen som fjernforløb.
Startdato: 3. oktober 2017 (fjernforløb)
Underviser: Jane Hansen
Pris: 11.000 kr. ekskl. moms
 
Engelsk tegnsætning
Briterne har en tommelfingerregel for det at sætte kommaer: When in doubt, don't. Hvis du nøjes med at følge denne regel, kommer du i uføre. Mange danskere døjer med dansk tegnsætning – hvordan skal de så klare tegnsætning på engelsk? På dette kursus får du et godt og tilfredsstillende greb om engelsk tegnsætning. Komma fylder mest på kurset, men vi berører også alle andre tegn.
Dato: 10. oktober 2017 (København)
Underviser: Henrik Gottlieb
Pris: 3.995 kr. ekskl. moms
 
Kunsten at skrive i den akademiske genre har sine helt egne spilleregler, og enhver studerende gør klogt i at følge dem. Kurset er relevant for ledere og medarbejdere der skal skrive opgaver fx i forbindelse med en MBA-uddannelse, masteruddannelse, diplomuddannelse eller lignende. På kurset lærer du at fokusere på det vigtigste, og du lærer at beherske det akademiske apparat når du skriver. Når du har gennemgået kurset, kan du beherske de anerkendte faglige skriveteknikker. Kurset drejer sig ikke kun om sprog; du skal også lære at levere et visuelt tilfredsstillende resultat.
Datoer: 9. oktober 2017 (Århus) eller 24. oktober 2017 (København)
Underviser: Tine Wirenfeldt Jensen
Pris: 3.995 kr. ekskl. moms
 
Kreative ansøgninger
Jobansøgningens hovedformål er at sikre at ansøgeren kommer til samtale. Men de fleste har prøvet at søge arbejde uden rigtig at vide hvordan arbejdsgiveren bedømmer værket. Derfor er det vigtigt at formulere sin ansøgning så den fanger modtagerens opmærksomhed. Det er ikke gjort ved at bruge parfumeret, lyserødt papir. Ansøgningen skal være fokuseret og specifikt rettet mod modtageren. Standardansøgninger kommer der sjældent noget godt ud af.
Dato: 6. november 2017 (København)
Underviser: Githa Rasmussen
Pris: 3.495 kr. ekskl. moms
 
Tilmelding
Tryk på uddannelsen eller kurset ovenfor. Du kan også besvare denne mail med dine kontaktoplysninger eller ringe til mig på 3888 0912.
Mange hilsner
Jane Hansen
Danske Sprogseminarer