Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
Sprogseminar.dk

Kursus i skriftlig engelsk

Emnefeltets nonsens stammer fra et festskrift til ordbogsforfatteren Jens Axelsen (Elefant – se også myg, Gyldendal 1998) og det er autentisk. Det er resultatet af en skoleelevs forsøg på at oversætte Han har lavet sin knallert til engelsk. Eleven slog i sin ordbog op under ”lavet” og fik tilbudt gun carriage (en lavet er en vogn der bærer en kanon). Dernæst gik han videre og slog ”knallert” op. Desværre nåede han i ordbogsartiklen kun til cracker (fyrværkeri). Han skulle have læst videre indtil han nåede til moped.

Bliv meget bedre til skriftlig engelsk
Eksemplet er naturligvis en anelse grotesk, men det kan minde os om at vi – trods omfattende engelskundervisning i skolen – nemt kan komme på glatis når det gælder skriftlig engelsk.
Danskere er gennemgående gode til engelsk, og det ved de fleste af os også udmærket. Men den bevidsthed kan være farlig. Er vi nu også så gode som vi tror? Er det nok at kunne bestille a pint of lager på en pub i London, eller skal vi være forsigtige med at tro at vi kan det hele?
 
Det er der en del der tyder på. Og forsigtigheden er navnlig påkrævet når det gælder skriftlig engelsk.
 
Derfor udbyder Danske Sprogseminarer et kursus i skriftlig engelsk. Kurset henvender sig til alle der bruger engelsk i deres daglige arbejde. Og det er der mange der gør, for flere og flere virksomheder har i dag engelsk som koncernsprog.

Engelsk uden vaklen
Kurset fokuserer på skriftlig engelsk. Du bliver mere sikker på engelsk, og du lærer at formulere dig klart, korrekt og levende. Du skal på kurset skrive meget, og du får gennemgået og rettet dine tekster. Men da undervisningen foregår på engelsk, får du også styrket dine mundtlige færdigheder. Resultatet efter endt kursus er at du er blevet langt bedre rustet til at begå dig på the Queen’s English.
 
Dato: 8. maj - 9. maj 2017
Tidspunkt: 09.00-16.00
Sted: The Mayor Hotel, Århus
Underviser: Jonathan Poole
Pris: 7.495 kr. ekskl. moms
 
Tilmelding
Tryk her.
Eller besvar denne mail med dine kontaktoplysninger.
Eller ring til mig på 38880912.
Mange hilsner
Jane Hansen
Danske Sprogseminarer