Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
Sprogseminar.dk

Tør du lade en indfødt læse jeres engelske tekster?

Hvis ikke, så kan vi hjælpe dig med dette todageskursus i engelsk korrekturlæsning.
 
Her får du en grundig indføring i moderne korrekturlæsning, hvor vi ikke alene ser på stave- og grammatikfejl, men også stiller skarpt på de felter hvor danskere tit har problemer med at ramme den engelske sprogtone. Vi gennemgår en række nyttige sprogværktøjer, og her lærer du blandt andet at bruge engelske og amerikanske online-tekstkorpora, som med deres millioner af autentiske tekster giver solid dokumentation for hvordan professionelle indfødte skriver.
 
På kurset kigger vi også på det engelske sprogs seneste udvikling, og du får indblik i de vigtigste forskelle på britisk og amerikansk engelsk. Du får ikke mindst trænet dit talent for at undgå danske unoder i de engelske tekster du arbejder med. Til det formål har vi en række øvelser, hvor du i engelske tekster (skrevet af danskere) dels arbejder med at finde og rette skævhederne, dels får træning i at omskrive en kortere tekst til mere mundret og korrekt engelsk. I løsningen af begge typer opgaver lærer du at finde skudsikre belæg for dine rettelser.
 
Med dette kursus i ryggen bliver du ikke alene bedre til at læse korrektur og skrive tekster på engelsk; du bliver også bedre i stand til at argumentere for dine valg. Og at have den tryghed er jo et kæmpe plus – både for dig og for din virksomhed.
Dato: 3. maj - 4. maj 2017
Tid: 09.00-16.00
Sted: Center for Ledelse, København
Underviser: Henrik Gottlieb
Pris: 7.995 kr. ekskl. moms

Tilmelding
Tryk her.
Eller besvar denne mail med dine kontaktoplysninger.
Eller på telefon: 38880912
Mange hilsner
Jane Hansen
Danske Sprogseminarer