Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
Sprogseminar.dk

Nyt kursusprogram fra Danske Sprogseminarer

Danske Sprogseminarers hjemmeside er opdateret med alle forårets nye kurser, og der er mange spændende tilbud. Naturligvis afholder vi som altid danske og engelske kurser, og vores uddannelser i dansk og engelsk korrekturlæsning fortsætter succesen – men nye kurser er også kommet til.
cand.ling.merc.,
translatør og tolk
Kursus i juridisk engelsk
Flere og flere danske virksomheder har engelsk som koncernsprog. Samhandel med udenlandske firmaer har siden de ældste tider været kolossalt vigtig for dansk erhvervsliv, og love og paragraffer er ikke netop blevet nemmere at håndtere med tiden. Uanset samhandel og globalisering er jura et af de områder der for alvor skiller de enkelte lande fra hinanden. Man behøver blot at se filmklassikeren ”Dirty Harry” for at få en fornemmelse af det svælg der på nogle områder er mellem dansk og angelsaksisk retspraksis. Derfor udbyder vi nu et kursus i juridisk engelsk.
direktør, cand.mag.
Webinar om komma
Danske Sprogseminarer har i mange år holdt kommakurser. Nu tilbyder vi et webinar om kommaer, altså et kommakursus der ikke kræver at du er fysisk til stede. Det vil sige at du kan deltage fra et hvilket som helst sted på kloden – du skal blot have en computer og en netforbindelse. Webinaret bliver optaget, og du kan når som helst gense/genhøre kurset. En chatfunktion giver dig mulighed for løbende at stille sproglige spørgsmål under kurset.
direktør, cand.mag.
 
Korrekturlæseruddannelse
Vores korrekturlæseruddannelser har været en stor succes, og mange elever har bestået eksamen og er nu certificerede korrekturlæsere. I denne sæson udbyder vi den grundlæggende korrekturlæseruddannelse i både Århus og København. Det samme gælder vores engelske korrekturlæseruddannelse.
lektor, cand.phil.
Intensivt kursusforløb i engelsk grammatik
Hvis du har et solidt greb om det engelske sprog, men ønsker at få endnu bedre fodfæste inden for grammatik, er dette kursus ideelt for dig. Kurset er intensivt – det strækker sig over syv dage – og du skal regne med en del forberedelse. Til gengæld kan vi love dig et særdeles solidt fundament når det gælder engelsk grammatik.
direktør, cand.mag.
Grammatik og retskrivning
En klassiker blandt Danske Sprogseminarers tilbud. Men selv om vi har undervist kursister i grammatik og retskrivning i mange år, er behovet ikke blevet mindre. Udbyttet af dette kursus er konkret og håndgribeligt. Efter kurset kan du
  • forstå de grammatiske forklaringer på sprogfejl
  • rette sprogfejl med sikker hånd
  • argumentere for dine rettelser.
Tilmelding
Du kan tilmelde dig ved at skrive til tilmeld@sprogseminar.dk eller ringe til os på 3888 0912.
 
Mange hilsner
 
Jane Hansen