Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
Sprogseminar.dk
heldagsseminar

Åbent Facebook-forum for sproginteresserede

Interesserer du dig for sproget? Har du lyst til at udveksle betragtninger om sproglige spørgsmål med ligesindede? Så er Sprognetværket noget for dig.

Sprognetværket er en offentlig Facebook-gruppe der er grundlagt af Danske Sprogseminarer, en af landets førende udbydere af sprogkurser og sproguddannelser. I Sprognetværket mødes mennesker der søger et åbent forum hvor sproginteresserede kan debattere, dele viden og bidrage med sjove iagttagelser. Vær med, og få dig en hjertelig latter over bizarre konstruktioner som ”Bamse boller med fuldkorn” eller ”Kalve lever i skiver” (de er begge autentiske). For nylig har en opmærksom bruger af gruppen (i et supermarked) fotograferet et fint skilt med teksten ”Glutenfri Hund Kat”. Du kan selv bidrage med underholdende (eller uhyrlige) sproglige iagttagelser.

Sprognetværket er imidlertid også andet end sjov. Gruppen omfatter nemlig en sproglig svartjeneste. Hvis du bakser med et sprogligt spørgsmål eller gerne vil have belæg for en sproglig rettelse, kan du skrive til Sprognetværket. Så får du svar på dine spørgsmål. Vi tilstræber at svare inden for 24 timer.

Klik her eller gå på Facebook og skriv ”Sprognetværket” i søgefeltet foroven. Vi glæder os til at tage imod dig i gruppen.
 
 
Mange hilsner
 
Jane Hansen