Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 

Har du lyst til at melde dig ind i vores sprognetværk?

Danske Sprogseminarers sprognetværk har eksisteret i seks år og har nu flere medlemmer end nogensinde. Formålet med netværket er at mødes med andre sproginteresserede og at blive inspireret af foredrag om sproglige emner. Vi har et netværk både i København og I Århus og mødes 4 gange årligt fra 16.00 til 20.00. Der vil som regel både være et dansksproget og et engelsksproget emne. Et forløb ser sådan ud:
 
16.00-17.00 netværk
17.00-18.00 første foredrag
18.00-19.00 buffet
19.00-20.00 andet foredrag
 
Hvis det er vanskeligt for dig at møde allerede kl. 16.00, er du velkommen kl. 17.00.
 
Pris og rabat
Et årligt medlemskab koster 5.195 kr. ekskl. moms. Læs om rabatter her.
Som netværksmedlem får du 25 % rabat på alle vores øvrige aktiviteter.
 
Her kan du se programmet og datoerne for møderne i København på Tivoli Hotel.
Her kan du se programmet og datoerne for møderne i Århus på Radisson Blu Scandinavia Hotel.
 
Omfattende program
Vi har sammensat et program som vi ville være kede af at du gik glip af: Masser af indsigt og faglighed tilsat lidt vildskab – for vores bestræbelser på at blive klogere på sproget fører os heldigvis af og til ud ad utraditionelle veje. Du kan fx høre om hvad skønlitteraturen ifølge Pablo Llambias kan lære os om formidling. Du kan også høre om Thomas Uhrskovs ”De lysende taster”, der er noget så opsigtsvækkende som en roman-lærebog om det at skrive mails. Eller hvad med at komme til bunds i en type formidling vi alle møder dagligt, men som de færreste af os formentlig ved ret meget om: undertekstning. En svær og mangefacetteret sproglig disciplin. Det ved oversætter Kirsten Marie Øveraas alt om.  
 
Besøg fra udlandet
Blandt de besøgende fra udlandet er den ansete lærebogsforfatter Michael Swan, som – med typisk britisk vid – spørger om du som sprogentusiast føler (vredes)tårerne trænge sig på ved en formulering som: ”He was like, well, I better go home now.” Emnet er her især det engelske sprogs konstante udvikling. Det danske sprogs ditto er højt på dagsordenen når vi runder året af med et interview med Dansk Sprognævns direktør, Sabine Kirchmeier, der har siddet i den varme stol i 10 år. I stolen overfor finder vi en af de allerhurtigste vi herhjemme har på den retoriske aftrækker, nemlig Clement Kjersgaard.  
 
Tip andre
Er der ”understimulerede” sproginteresserede personer i din omgangskreds, må du hellere end gerne tage dem under armen når du næste gang skal til et arrangement i sprognetværket. Vi har over 100 netværksmedlemmer, men både i Århus og København har vi plads til flere der har lyst til at tage sproget alvorligt i hyggelige rammer.  
 
Hvis du allerede er medlem af sprognetværket, kender du måske nogen som ikke er. Du er derfor velkommen til at sende denne mail videre til interesserede.
 
Tilmelding
Du kan tilmelde dig netværket i København ved at klikke her
Du kan tilmelde dig netværket i Århus ved at klikke her.
 
Du kan også blot besvare denne mail eller ringe til 3888 0912.
 

Mange hilsner
 
Jane Hansen