Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 

Engelsk korrekturlæseruddannelse i Århus og København

Er du helt så tosproget som du tror? Skærp din globale kommunikationsprofil med vores 5 dages uddannelsesforløb i engelsk korrekturlæsning.
 
Dansk og engelsk er vidunderlige sprog. Altså hver for sig. For hvis du frit og frejdigt blander dem, udretter det ingen mirakler for din kommunikation (med De Nattergales folkekære The Julekalender som undtagelsen der bekræfter reglen). I Århus har der været stor efterspørgsel på vores 5 dage lange engelske korrekturlæseruddannelse, så naturligvis tilbyder vi nu en ny runde. Se datoer og tilmeld dig på vores hjemmeside.    
 
En god, global investering
At rydde ud i uheldig afsmitning fra dansk til engelsk er blot en af de ting uddannelsen fokuserer på. Du får også styrket din fortrolighed med relevante dele af den engelske grammatik og bliver derigennem i stand til at kommunikere med større professionalitet og troværdighed. En investering der giver god mening i en tid hvor engelsk får stadig større erhvervsmæssig betydning herhjemme.  
 
Vores engelske korrekturlæseruddannelse tilbydes også i København – se datoer og tilmeld dig på vores hjemmeside. Er du i tvivl om hvorvidt uddannelsen i engelsk korrekturlæsning er noget for dig, er der mulighed for et gratis testmøde.
 
Engelsk kursus i korrekturlæsning – i mindre målestok
Er du mere til en lidt mindre mundfuld tilbyder Danske Sprogseminarer også et kursus i engelsk korrekturlæsning af to dages varighed på følgende dage:
Århus: 28.-29. oktober 2015
København: 11.-12. november 2015
Underviser er Henrik Gottlieb. Se mere information på vores hjemmeside.  
 
Best wishes,
Jane Hansen
 
Undervisere
Jonathan Poole
direktør, sprogkonsulent
Dale Pyatt
Sprogkonsulent
6. april, 20. april, 4. maj, 11. maj, 18. maj, 1. juni
Center for Ledelse
Folke Bernadottes Allé 45
2100 København Ø
 
4. april, 18. april, 2. maj, 9. maj, 23. maj, 6. juni
The Mayor Hotel
Banegårdspladsen 14
8000 Århus C