Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 
Vil et nyt intensivt kursusforløb i engelsk økonomisk oversættelse være relevant for dig?

 
Formål
På kurset vil du blive rigtig god til at oversætte finansielle tekster mellem dansk og engelsk. Du kommer derfor til at lære en masse om økonomiske og finansielle emner i dansk- og engelsksprogede områder. Derudover får du kendskab til grundlæggende teorier inden for oversættelse, terminologi og metode til informationssøgning. Alt dette bidrager til en styrkelse og professionalisering af den faglige engelsksprogede kommunikation.
 
Målgruppe og forudsætninger
Du bør have et godt kendskab til engelsk og en viden om danske økonomiske forhold med særligt fokus på kursets formål svarende til korrespondent-, BA-, ED- og cand.mag.-uddannelserne eller gennem praktiske erfaringer med fagområdet.  
 
Hovedelementer
  • Finansielle markeder
  • Banksystemet
  • Finansiel rapportering samt internationale regnskabsforhold.
Undervisere
Der vil være to undervisere på kurset som ledes af lektor emeritus (CBS) Lise Mourier.
 
Omfang
Kurset strækker sig over 7 hele dage (kl. 9.00-16.00) med to uger mellem undervisningsdagene. Der vil være ca. 5-6 timers forberedelse til hver mødegang.  
 
Pris
21.500 kr. ekskl. moms.  
 
Evaluering
Deltagerne afleverer pr. mail i alt 6 opgaver. For opnåelse af diplom for kursusdeltagelse skal hver enkelt opgave være bestået.
Skal vi oprette kurset? Du bestemmer.
Hvis et passende antal mener at ovenstående kursus er en god idé, vil vi oprette det. Skriv til os hvis du er interesseret – så sender vi dig en mail når kurset er oprettet.
 
NB. Din tilbagemelding opfatter vi ikke som en tilmelding til kurset, men kun som en hjælp til os for at vurdere den samlede interesse.
 
Giv din mening til kende ved at besvare denne mail.
 
Mange hilsner
Jane Hansen
Danske Sprogseminarer