Danske Sprogseminarer er sprogkurser og -uddannelser på højt fagligt niveau Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 

Løft dine kompetencer mens bladene falder

Som noget nyt lancerede Danske Sprogseminarer i denne uge gratis morgenmøder om komma og korrekturlæsning – og det faldt i folks smag. På kort tid fik vi over 100 tilmeldinger, så vi måtte hurtigt lukke for tilmeldingerne. Vi har dog oprettet et nyt hold om komma og et om korrekturlæsning.
Begge møder holdes hos Kommunikation og Sprog, Hauser Plads 20, 3., 1127 København K. 

Den slags efterspørgsel glæder os selvsagt meget, men faktisk er morgenmøderne blot et af flere nye tiltag fra vores side dette efterår:

Planlæg bedre – få mere tid
Kurset Planlæg bedre – få mere tid tager afsæt i det tiltalende ordsprog "Work smarter – not harder". At døgnet kun har 24 timer, kan selv Danske Sprogseminarer ikke gøre meget ved, men vi kan hjælpe dig med at få dem til at række længere. Det gør vi blandt andet ved at omsætte teori og sund fornuft til effektive planlægnings- og prioriteringsteknikker med stor anvendelighed i din dagligdag. 
Datoer: 21.-22. oktober 2015
Sted: Center for Ledelse, Folke Bernadottes Allé 45, 2100 København Ø
Pris: 7.495 kr. ekskl. moms

Brug din hjerne optimalt – lær at huske mere effektivt
I en tid hvor kravene til effektiv indlæring bliver stadigt større, er en god hukommelse et uvurderligt aktiv. Men der er ingen grund til fortvivlelse hvis du er typen der ofte må knipse febrilsk eller massere dine øjenbryn, eller hvis du synes at korttidshukommelsen ikke er hvad den har været. Som så meget andet er hukommelse nemlig noget der kan trænes. På kurset Brug din hjerne optimalt – lær at huske mere effektivt får du en række værktøjer der gør dig bedre til at arkivere og genkalde information.
Dato: 28. oktober 2015
Sted: Center for Ledelse, Folke Bernadottes Allé 45, 2100 København Ø
Pris: 3.995 kr. ekskl. moms

Intensivt kursusforløb i skriftlig kommunikation
Jo mere korrekt, velformuleret og hensigtsmæssigt du skriver, desto mere troværdig og professionel bliver du. På Intensivt kursusforløb i skriftlig kommunikation samler vi en række relevante kurser i ét forløb der gennemgår de væsentligste sproglige emner, herunder komma, retskrivning og korrekturlæsning. Ud over at dine egne kommunikationskompetencer får et løft, bliver du også klædt på til at hjælpe kolleger der ikke har en sproglig uddannelse. Kurset løber over 6 hele dage fordelt på to måneder. 
1. mødedato: 1. oktober 2015
Sted: Center for Ledelse, Folke Bernadottes Allé 45, 2100 København Ø
Pris: 19.500 kr. ekskl. moms
 
Tilmelding
Du kan tilmelde dig ved at besvare denne mail eller ringe til os
på 3888 0912. Du kan også tilmelde dig ved at klikke på et link.

Mange hilsner
Jane Hansen
Danske Sprogseminarer