Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 

Kommende kurser

Underviser: Tina Reichstein
 
Webjournalistuddannelsen: Synes du at det er svært at skrive gode og fængende tekster til nettet?
På webjournalistuddannelsen får du værktøjer og masser af øvelse i at skrive gode journalistiske tekster til nettet. Vi arbejder med forskellige genrer, og du bliver trænet i at bruge sproget til at skabe lige præcis den virkning af din tekst som du ønsker. Vinkling er en vigtig del af den journalistiske værktøjskasse, og derfor kommer du til at arbejde med at skrive vinklede og målrettede tekster.
Datoer: 5. oktober, 19. oktober, 2. november, 16. november, 30. november og 14. december 2015 (aflevering af eksamensopgave)
Sted: MBK Kursuslokaler, Pilestræde 61, 1., 1112 København K
Pris: 19.500 kr. ekskl. moms
 
Skriv klart, forståeligt og professionelt: Inspiration til den professionelle hverdagskommunikation
Uanset om du skriver mails, rapporter eller referater, er det vigtigt at du sender de rigtige professionelle signaler. På kurset får du inspiration til at skrive dine tekster på en ny og mere modtagervenlig måde. Og vi arbejder naturligvis med at sikre at dine budskaber bliver både læst og forstået.
Datoer: 21.-22. oktober 2015
Sted: Center for Ledelse, Folke Bernadottes Allé 45, 2100 København Ø
Pris: 7.495 kr. ekskl. moms
 
Skriv til nettet: Informér uden besvær
Det vigtigste når du skriver til nettet, er at du sætter modtageren i centrum. Det gælder både når du selv skriver, og når du redigerer andres tekster. På kurset bliver du trænet i både at skrive egne tekster og ændre andres tekster så de sidder lige i net-skabet. Vi tager udgangspunkt i tekster hvis fornemste opgave jo er at informere – netop den type tekster som mange hjemmesider er fyldt med.
Datoer: 9.-10. november 2015
Sted: Center for Ledelse, Folke Bernadottes Allé 45, 2100 København Ø
Pris: 7.495 kr. ekskl. moms
 
Skriv kreativt – og effektivt: Få helt nye skriveredskaber
Kunne du godt tænke dig at skrive dine tekster på en ny og anderledes måde – og forhåbentlig få det (endnu) sjovere når du skriver? På kurset arbejder vi med skriveprocessens faser så du lærer at skrive  kreative, sjove og interessante tekster uanset om det er i arbejdsøjemed eller til privat brug. Det er dig der bestemmer hvilke tekster du vil arbejde med på kurset.
Dato: 18. november 2015
Sted: Center for Ledelse, Folke Bernadottes Allé 45, 2100 København Ø
Pris: 3.995 kr. ekskl. moms

Underviser: David Hoskin

Get rid of your Danglish: Har du svært ved at lægge "dit danske" fra dig når du taler eller skriver engelsk? I så fald er dette kursus noget for dig. Vi ser på de typiske fejl mange danskere begår når de kommunikerer på engelsk. Vi får dig tilbage på rette spor så du kan udtrykke dig klart, tydeligt og ikke mindst fejlfrit på engelsk – selvom du er dansk.
Dato: 1. oktober 2015
Sted: Center for Ledelse, Folke Bernadottes Allé 45, 2100 København Ø
Pris: 3.995 kr. ekskl. moms
 
 
Tilmelding
Du kan tilmelde dig ved at besvare denne mail med dine kontaktoplysninger eller ringe til os
på 3888 0912. Du kan også tilmelde dig ved at klikke på et link.

Mange hilsner
Jane Hansen
Danske Sprogseminarer